Met Golden Retriever beter relatiemateriaal

Mocht je je eenzaam voelen en daarom vandaag op dierendag een hond in huis willen nemen, denk dan is aan een Golden Retriever. Natuurlijk is het een leuk gezelschapsdier maar je huisdier zou er ook voor kunnen zorgen dat je gelukkig wordt in de liefde!

Mensen met een Golden Retriever maken meer kans op een relatie zo blijkt uit onderzoek van de datingsite Relatieplanet.nl. De leden van deze site werd gevraagd de geschiktheid voor een relatie aan de hand van het huisdier te bepalen. Met opvallende resultaten. Uit het dierendagonderzoek onder 1.000 vrijgezellen op de site blijkt dat 85% van de deelnemers iemand met een Golden Retriever als geschikt relatiemateriaal ziet.

Ook de kat en het paard zouden bevorderlijk zijn voor het gezien worden als goed relatiemateriaal, met 78% voor de kat en 76% voor het paard. Vooral het uitlaten van de hond zou bevorderlijk zijn voor het liefdesleven, het uitlaten van de hond wordt door 80% gezien als een romantische activiteit.

Onduidelijk is of de eigenschappen van de dieren worden geprojecteerd op het baasje. Duidelijk is in ieder geval dat het houden van koudbloedige dieren als de slang en de wandelende tak niet voor warme gevoelens zorgen!